neljapäev, 2. jaanuar 2014

Head uut aastat!

Fotograaf: Maiken Allik
Uskumatu, aga enam ei saagi kirjutada 2013 vaid juba ongi käes aasta 2014!

Minu jaoks on see aasta, 2014, kindlasti väga-väga tähtis aasta - viimane kooliaasta. Ma ei tea kas ja kuidas oma asjad korda saan, kuid annan oma parima. Ilmselt ootab pärast kooli kodust välja kolimine ning tööle minek.
Tahaksin mingi hetk ülikooli minna, kuid arvatavasti järgmine aasta. Mõtteid on mitmeid - minna majandust õppima või siis pedagoogikat (mis on minu jaokski üllatus). Majandusse prooviks, kuna see on minu jaoks huvitav ning plaan on teha oma firma. Samas ei ole mul koolis matemaatika väga tugev hetkel.
Pedagoogika mõte on mul tulnud alles viimasel aastal. Ma ei soovikski saada tavaliselt kooliõpetajaks, kuid mõte liigub pigem klaveriõpetaja suunas erapraksisena või muusikakoolis. Samas on täiesti mõeldav muuskaõpetaja koht lasteaias.
Kooli ma ei kipu. Väikesed lapsed on nii õelaks muutunud (ütlen seda õpetajatepäeva kogemusest, kus ühes 1.klassis läksid kaks poissi põrandale kaklema ning teises 1.klassis mõnitati ühte, sest ta oli venelane. Loomulikul olid väikesed lapsed enda arust tohutult targad ja muudkui seletasid, et ei tea, kas ma klaverit mängida oskan ja ma mängin teisiti kui nende õpetaja jne :D pigem oli see naljakas, kui miskit hullu aga ikkagi :D). Klaveriõpetajana oleksid individuaaltunnid ning ühe lapsega on oluliselt lihtsam hakkama saada. :)

Ja nüüd veidikene söögist...
Ma pole kunagi riisi armastanud ning kui ema riisi tegi, tõmbasin tihti nina krimpsu. Mõned aastad tagasi lubasin, et kui lähen omaette elama, ei tee ma MITTE KUNAGI riisi. Never say never.
Ahjuriis porgandiga (http://kirsikuretseptiriiul.files.wordpress.com/
2013/02/ahjuriis-porgandiga-4-1.jpg?w=610&h=456
)
Ei läinudki pikalt, kui nüüd Paides tegin riisi. Põhipõhjus, miks ma riisi ei armasta, on tema maitsetus, kuid mõni aeg tagasi ema tegi riisi porgandiga. Oii-oiii kui hea!

Vaja läheb (kogus 3-le):
2 sibulat
võid
vett
4-5 keskmist porgandit
pool klaasi riisi

Valmistamisõpetus:
Haki sibul ning pruunista pannil. Riivi porgand peeneks ning lisa pannile. Sega ning kuumuta. Vala peale klaas vett ning jäta kaane alla hauduma.
Pane keema riis, lisa veidi võid ning soola ja vala juurde eelnevalt hautatud porgandid. Keeda seni, kuni riis on valmis. Kurna ning naudi! :)

Mina tegin juurde piima-jahu-tilli kastme ning maitse oli tõsiselt hea! Riisi enam maitsestada polnud vaja :)

Tahaplaanile on jäänud iluteemad. Otsustasin nüüd seda viga veidi parandada.
Nimelt olen endale soetanud Nivea duši all kasutatava ihupiima. 
Hind oli üpris krõbe (minu arvates) - peaaegu 6€, kuid mina siiski nii kallilt seda ei soetanud. Prismast oli mingi aeg soodukaga hind 3.89€.

Veidi tootest:
NIVEA® In-Shower on esimene duši all kasutatav ihupiim-palsam. Sarjal on kaks erinevat toodet, üks on niisutava toimega ning teine on lihtsalt ihupiim-palsam. Minul on niisutav ihupiim-palsam (valges pudelis).
IN-SHOWER NIISUTAV IHUPIIM-PALSAM
NIVEA® esimene duši all kasutatav ihupiim-palsam normaalsele nahale: uus viis naha lihtsaks ja meeldivaks niisutamiseks.
Kasutamine:
*pese end nagu tavaliselt
*kanna nahale ihupiim-palsam
*loputa

Minu arvamus: 
Valisin valges pudelis toote, kuna sinise lõhn hakkas lihtsalt vastu. Täpselt sama lõhn vist mis Nivea sellel ümaras karbis kreemil.
Ootasin, et toode imenduks ning võib-olla lukustaks ka niiskust, kuid reaalsus oli see, et nahale kandes jooksid valged nired mööda keha. Ehk kasutasin liiga palju, ei tea. Loputasin ning kuivatasin. Nahk oli pärast tõesti pehmem ning täitsa mõnus. Alguses tundus, et jalgadele sai liiga palju, sest tunda oli, et jalad on kuidagi liiga kreemised või rasvased.
Üldiselt jäin tootega rahule, kuid ei usu, et tühjaks saades uue ostaksin. Seda juba seepärast, et pea iga kord ma unustan seda kasutada. :D

Seniks aga, soovin teile seiklusrikast ja toredat uut aastat ning soovide täitumist! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar