teisipäev, 17. mai 2016

Esimene päev üle elatud..

Jesss! MA TEGIN SEDA!

Esmaspäev - täiesti korralik =)

Tahtsin hakata ka kirjutama oma poekorvi maksumusest. Sellel nädalal ühikas olles (P-N) poearveks tuli ca 10 eurot (osa asju ka eelmisest nädalast olemas - nt puder ja moos). Varem mul läks poes va 20-35 eurot viie päeva peale (nädalavahetuseks süüa koju ei osta), nüüd Maximas käies on see summa ikka oluliselt vähenenud. Täiesti ulme, milline hinnavahe poodides on. Ahjaa, Maximas on ikka ülihead soodukad ka! :)

Esmaspäeva söök:
 Hommik: apelsini mahl, puder moosiga
Lõuna: vale-juustupasta (oad juustuga), värske salat (tomat, kurk, paprika, hein, sibul), kanaliha šašlõkk karri marinaadis (Maximas 500g pakk oli vist 2.29, maitse oli oii kui hea)
Õhtu: Kama (ca 250ml keefirit + 2spl kama jahu + 1 stevia pulk), proovisin huvi pärast õunapüreed sisse segada - tõmbas kuidagi imelikuks (ilmselt keefir + happeline õunapüree pole just parim kooslus)
Õhtu2: 1 suurem õun (õhtusöök oli ca 17 ajal ning teadsin, et magama alles 12-1 ajal öösel)


Täna hommikul ärkasin juba kell 5. Kusjuures ilma raskusteta. Aii mulle üldse ei meeldi tegelikult see, kui ei saa 7 tundi täis magatud, aga mis teha - praegu pingeline eksamiperiood. See nädal 3 eksamit. Esimese kindlasti feilin aga ma ei jõudnud ka korrata (kuigi selle jaoks juba varasemalt tegelenud). Oeh... niii ootan, et see nädal juba läbi saaks!(kuigi see alles algas, haha :D)

Jälle rõõmus, kuid veidi stressis
M.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar